Acasia Skincare Recovery Mask

Acasia Skincare har inte bara levererat en fantastisk sheet mask utan också en ”vanlig” ansiktsmask på tub. Recovery Mask ska öka hudens spänst, ge lyster samt ge en klarare hudton. Ska också lugna reaktiv och blossande röd hud. I innehållet hittas bland annat mandelolja, hyaluronsyra, provitamin B5, A-vitamin, E-vitamin och nyponfröolja. Masken appliceras på rengjord hud och ska verka under 15 minuter och rekommenderas att användas två gånger i veckan. Kan också användas som mask över natten. Masken ska passa alla hudtyper.

Recovery Mask

Den här är så mysig! Min hud som ofta har rodnader på kinder och också behöver mer spänst älskar denna. Visst, rodnader försvinner inte bara sådär men just att den känns mindre påtaglig är för mig ett bra betyg. De där dagarna när huden också bara känns kaosartad och inget lugnar, då är ansiktsmask alltid min räddare i nöden. Recovery Mask är verkligen en sådan och lämnar huden med en fin lyster och spänst.

395 kr kostar denna och finns bland annat på Lyko men också på Acasiashop.com. Och, missa inte att du kan vinna hela hudvårdsserien från Acasia i min tävling.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar