Akademikliniken Skincare Cure Extra Care Moist

Vad har jag använt för dag- och nattkräm på senaste? Med reservation för de dagar jag dragit på mig enbart serum eller solskydd så har Akademikliniken Skincare Cure Extra Care Moist följt mig under lite mer än 3 månader. Med tanke på hur länge jag hållt mig till denna så kanske ni förstår vart jag är på väg…

Akademikliniken Skincare Cure Extra Care Moist

Detta är en vårdande och barriärstärkande mjukgörare som lämpar sig för fuktfattig, sensitiviserad och/eller fet problemhy. Den lätta formulan förser huden med fukt och näring, samtidigt som den lugnar och dämpar tillfälliga rodnader och reaktioner med botaniska extrakt.

Vad utlovar den?

  • Förbättrar hudens fuktbalans
  • Återställer elasticitet och spänst
  • Dämpar tillfällig rodnad och irritation
  • Motverkar förtida hudåldrande
  • Stärker barriärfunktionen

Aktiva ingredienser:
Tripeptid-8 – Dämpar irritation och rodnad
Hyaluronsyra – Fuktbindande
Saccaride Isomerate – Långvarig återfuktning

Jag gillar den här produkten mucho mucho! Den är lätt och dryg, och absorberas snabbt av huden och resultatet blir ett mjukt och återfuktat ansikte med spänst. För visst känner jag att min hud känns fastare och mina annars fnasiga kinder är ett minne blott. De varmaste dagarna har jag använt den enbart som nattkräm då jag dels använder dagkräm med SPF men också för att jag märker att jag blir glansig på rekordtid annars – speciellt i t-zonen. Tycker att min hud varit väldans glad tillsammans med Akademikliniken Skincare Cure Extra Care Moist och jag är galet nyfiken på de övriga mjukgörarna från samma märke nu när denna snart är slut.

Kostar 825 kr och finns på akskincare.se.

Ett svar

Lämna ett svar