Best of smink 2017

Dags att börja summera skönhetsåret 2017. Smink som ligger mig varmast om hjärtat får bli först… Produkterna som jag älskat mest behöver inte ha lanserats under 2017, utan har bara varit bästa för mig. Kanske är det någon kategori du saknar? Ja, vissa produktkategorier använder jag helt enkelt inte så pass mycket att jag har favoriter och utelämnar därför dem. Inte svårare än så.

Vissa produkter har fått extra kärlek i form av inlägg och självklart är de då också länkade, nu kör vi!

Bas
Jag älskar naturlig dewy bas och håller mig gärna borta från heltäckande produkter. Klairs Illuminating Supple Blemish Cream är allt jag behövde, som en tintad återfuktare med SPF!

Concealer
Artistry Exact Fit Perfecting Concealer har varit den bästa i år. Den behöver helt klart ett eget inlägg!

Puder
Deborah Milano Dress Me Perfect Loose Powder är ett så fint och skirt puder som följt med under året.

Rouge
IDUN Minerals Rouge är så lättjobbad och kan appliceras så skirt eller så opakt som önskas. Smultron är den som jag oftast använt och funkar till det mesta. Så bra och så rosigt fin!

Highlighter
L’Oréal Paris Glow Drops är en ny kärlek men tog mig med storm. Jag saknar ord över huuur bra den är!

Bryn
Här är det två produkter. Anastasia Beverly Hills Beauty Express Kit är ett kit med brynskugga, highlighter och brynvax. Jag använder bara brynskuggorna (två nyanser i kitet). Sedan är Lashfood Browfood Tinted Brow Engancing Gelfix en toppenprodukt för lite mer volym på stråna. Mer om bryn framöver…

Ögonskugga
H&M Beauty levererar fantastiska singelskuggor, och nyansen A Pretty Penny är ju helt klart min nyans.

Mascara
Det har varit ett år av många bra mascaror, helt klart! Vinnaren hos mig är L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara. För mig är den perfekt!

Lösfrallor
Sweed Lashes Linda Hallberg edition! Trebensfransar, men också i dubbel och trippelformat.

Läppolja
Lumene Nordic Chic Oil Fusion Lip Gloss är mys för läpparna! Behöver helt klart fler nyanser!

Läppglans
MAC Crystal Glaze Gloss är supermysig.

Läppbalsam
Caudalie French Kiss har följt med i väskan sen jag fick hem en av nyanserna. Älskar!

Läppstift
IDUN Minerals Lipstick, gillar både de matta samt de i sheer finish. Funkar alltid!

Flytande läppstift
Isadora Liquid Lip Cream, utan tvekan.

Ser fram emot 2018 och alla sminknyheter! Vilka tre produkter har varit dina bästa under året?

Kram!

3 svar

    1. Den är för mig superbra! Vet att det varit delade meningar dock. Vissa har ogillat den från start och vissa har älskat den men sen tyckt att den torkat för snabbt i förpackningen. Jag har inget att klaga på 🙂

Lämna ett svar