BIOEFFECT EGF Serum – två månader senare

En produkt som jag älskat till sista droppen är ingen nyhet på bloggen, men väl värd extra tid i rampljuset. Missade du mitt första inlägg om produkten i sig, så finns det här.
Strax över 2 månader tog det att använda upp EGF Serum från Bioeffect, som innehåller 15 ml. Helt klart en dryg en. Efter noggrann rengöring på kvällen så applicerade jag serumet, sedan lät jag den sjunka in under 10-15 min och avslutade med återfuktande kräm. All övrig hudvård har under denna tid varit icke olje-baserade för att EGF-effekten ska funka som bäst.

Under första veckorna så skrek min fuktfattiga hud efter 3-4 droppar men kunde redan efter mindre än en månad minska ner användandet till 1-2 droppar. I samma takt märkte jag också resultat och det som varit mest påtagligt är absolut fukten och spänsten. Det både syns och känns. Näst efter det så jublar jag stort över att min rodnad på kinderna minskat rejält, och även färre knottror på samma område. Mina fina linjer har blivit så fina att de på vissa områden inte syns. Att tillägga är att jag fått höra att jag ser yngre ut samt att min hy varit fantastisk. Under en mässa där jag tänkte köra en hudscanning så blev jag ombedd att ta bort min foundation vilket inte funkade den dagen då jag var fixad för kvällen. Det blev därför ingen scanning, och ett par timmar senare slog det mig att jag inte bar någon foundation…

Negativt? Nu vet jag inte om det beror på medicinering vid sidan av som jag påbörjade ungefär i samma veva men har märkt av plitor, främst på hakan. Vem som är boven kan jag inte säga.

Kostnaden kan vara den mest avskräckande faktorn för detta serum, men jag kan inte annat än rekommendera den ändå. Att köpa tre halvbra produkter för 1300 kr eller ett fantastiskt serum som för mig gjort mirakel, jag vet vad jag väljer. Om jag redan har införskaffat en ny? Ja, det stämmer men jag tänkte nog testa lite annat emellan. Kanske finns det fler mirakel, och jag är barnsligt nyfiken på övriga produkter från Bioeffect.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Ett svar

  1. Att jag önskar mig detta serum i födelsedagspresent får du gärna sprida till övriga familjen. Jag är så sugen på att testa produkten kul att du fått så bra resultat!
    Kram

Lämna ett svar