Colorista Washout – hur gick det?

Minns du mitt inlägg om L’Oréal Paris nya hårfärger för din personlighet – Colorista? Jag fastnade främst för serien Washout med både vivid och pastelliga färger med 1-2 veckors hållbarhet beroende på färg. Har jag testat? Om du följer mig på Instagram (@jannikeviola) så vet du att jag gjort så.

En tub kändes väldigt lite, vilket jag märkte väldigt fort, men det passade mig väldigt bra som ville ha en mix av rosa och persikofärg. Sagt och gjort blandade jag Peach med Pink, och blanda är absolut inga problem med Washout vilket skapar nya möjligheter att hitta din egna färg. Basen för mig blev Peach med några kläm från Pink-tuben. Applicering är superlätt, bara gosa i nytvättat och torrt hår. Skölj ut efter 15-20 minuter. Resultatet blir mer intensivt med längre verkningstid, och därför kan slutresultatet påverkas om man bara vill ha en hint.

Så, hur blev det?


Här dagen efter applicering. Jag har en väldigt bra utgångsfärg, med mitt vita, så färgen poppade verkligen. I utväxten tog det knappt. Jag blev lite paff att det rosa tog över så enormt mycket, även om jag tog vissa delar med bara peach. Ja, peach blev på mig ganska rosa, helt klart.


Efter första tvätten. Efter andra tvätten.

Det var först efter första tvätten som det kom fram lite peachy, men i övrigt var det mest bubbelgumsrosa och med visa delar än mer rosa. Efter tvätt nummer två kände jag mig nog mest hemma, mer pastelligt och bäst skiftningar. Ville inte tvätta håret.

Efter tredje tvätten så var det bara en liiiten hint av rosa kvar, och sedan tog sagan slut.

Var det värt det? Jag fullkomligt äääälskar idén och färgerna som finns att välja på (9 stycken) är superfina men för mig sitter de i för kort tid. Observera att den ändå höll så länge som den skulle, så inget ont mot produktens hållbarhet på det sättet. Jag som kan tycka om att ha pastelligt rosa eller peachy i flera veckor tjänar mer på en annan typ av produkt, och sedan en färgbomb för underhåll. Kommer jag använda Colorista Washout igen? Det tror jag absolut, för det är en bra produkt och perfekt för ett kortare håräventyr.

Har du hunnit testa något från Colorista?

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar