Dermalogica Phyto Replenish Oil

*Innehåller affiliatelänkar*

För en tid sedan utlovade jag en kamp mellan olika ansiktsoljor – the oil battle – där jag testar och till slut hittar en segrare för min torra hy. Näst på tur är en ansiktsolja från DermalogicaPhyto Replenish Oil.

Innehållet består av högaktiva växtbaserade ingredienser och ska hjälpa till att återställa hudbarriären som skyddar mot bl.a. uttorkning och ska ge en naturlig lyster. Mjukgörande egenskaper hittas hos solrosolja och chiafröolja, och ett antioxidantskydd ska riskli och rosmarin hjälpa till med.

Ska lämpa sig bäst för torr och lysterlös hud och även för hud med fina linjer orsakade av uttorkning.

Förpackningen är så klart i hederlig Dermalogica-style, och är stilren kort och gott. Oljan i sig är mysig och lämnar en fin lyster efter sig, men jag känner inte att denna når ändå fram på min torra hy. Blir inte alls det där mjuka resultatet som jag hade hoppats på. Känner nästan att den lägger sig mer på ytan än att absorberas och jag har inte märkt någon förbättring i huden av denna alls. Den har inte Det helt enkelt, såvida jag inte bara vill ha lystern. Kontentan är att det för min del helt klart finns bättre ansiktsoljor. Besviken? Ja, jo.

Priset landar på 699 kr för 30 ml och hittas t.ex. hos finamig.se.

Mádara Superseed Radiant Energy är obesegrad… och en annan ny olja ska börja testas ikväll. Kan du gissa vilken?

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar