evo gluttony & bride of gluttony

Daisy Beauty Cruise presenterades jag för australiensiska hår- och skönhetsmärket evo. Ett varumärke långt utanför boxen på de bästa av sätt och beskriver sig själva med saving ordinary people from themselves. Jag är helsåld på hela brandingbiten, frågan är hur deras väldoftande och minimalistiska produkter levererar.

Jag har testat två serier i schampo och balsam men jag väljer att bara lyfta fram ena. Varför? Andra serien (mane tamer) funkade inte för mig och då mitt hår inte heller passade in i målgruppen för produkterna så blir det aningen snedvridet att recensera. Det var helt enkelt inte för mig. Tur nog har jag hittat produkter som ska passa för mig och vad jag önskar se i resultat, och det funkade så mycket bättre.

gluttony volume schampoo och bride of gluttony volume conditioner är som du kanske förstår för volym. Det passar för alla hårtyper men rekommenderas för fint och sprött hår. Helt enkelt hår som behöver känsla av fyllighet och styrka.

Schampot ska ta bort överflödig olja och smuts. Produkten ska också stärka pch skydda håret med hjälp av bland annat protein. Innehåller också UV-skydd för att skydda mot solkskador.

Balsamet ska ge volym och även återfukta. Formulan är lätt och efterlämnar heller ingen tyngd i håret.

Jag gillar produkterna starkt och så även mitt hår. Det blir rent, är lättarbetat och ger volym. För extra volym bör håret fönas men jag har en paus med fönen, så självklart maxas inte volymen som den kan göras. Det bästa är helt klart att jag inte känner behov av att tvätta håret mer än var tredje dag, vilket är ett bra betyg. Är det produkter som slår mig med häpnad? Nej, men det är bra produkter som absolut skulle kunna få landa i duschen igen.

Produkterna ligger på 279 kr/st och innehåller 300 ml vardera.

Har du testat nåt från evo?

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Ett svar

Lämna ett svar