GLAMGLOW – sju masker pt 1

För mig är GLAMGLOW ett varumärke som haussats upp enormt mycket, och självklart är jag nyfiken på om de lever upp till detta. Tillsammans med min kära bloggkollega och vän Tove kommer vi guida dig bland GLAMGLOWs olika masker, och självklart både risa och rosa. Hur bra är deras masker?


GLAMGLOW grundades 2010 i Hollywood, Los Angeles, av makarna Glenn och Shannon Dellimore. Produkten som då togs fram var exklusivt avsedd för Hollywoods skådespelare och makeupartister och framställdes för att göra huden redo för kameran. Det funkade och efterfrågan av fler masker blev större.

Ett år senare började produkterna distribueras till t.ex. exklusiva butiker och span. Sedan dess har de tagit världen med storm med ett gäng olika masker, återfuktare och läpprodukter. Idag finns de i över 86 länder och kännetecknas i sina färgglada och olikformade förpackningar, som gömmer en burk med den välkända stjärnan på locket.

Gemensamt för alla masker är att de innehåller GLAMGLOWs egenutvecklade TEAOXI®-teknologi där extrakten från löven av grönt te, super-antioxidanter och polyfenoler ger anti-aging-resultat. Denna teknologi ska också absorbera föroreningar och giftiga ämnen.

Vi har båda fått hem sju masker, och dessa testar vi på varsitt håll, och helt ovetandes om vad den andra tycker. Ska bli så otroligt spännande att se om vi får samma favorit(er). Djupdykning och recensioner om varje mask kommer allteftersom. Nedan ser du vilka masker, med olika egenskaper, som ska sättas under lupp.


FLASHMUD BRIGHTENING TREATMENT.


POWERMUD DUALCLEANSE TREATMENT.


YOUTHMUD TINGLEXFOLIATE TRATMENT.


DREAMDUO OVERNIGHT TRANSFORMING TREATMENT (en återfuktare som funkar som nattmask).


SUPERMUD CLEARING TREATMENT.


GRAVITYMUD FIRMING TREATMENT.


THIRSTYMUD HYDRATING TREATMENT.

Fatta vad pepp jag är på att testa dessa och förhoppningsvis hitta en eller flera favoriter. Redan nu tror jag stort på THIRSTYMUD då den bland annat ska lugna ner och återfukta. Annars tror jag att POWERMUD kan vara toppen nu när vi lägger vintern bakom oss (hoppas jag) och detoxar huden för varmare väder och vårens årliga nystart.

Vad tror du? Har du testat någon av dessa och vad tyckte du? Inlägg om var och en kommer allteftersom 🙂

Glöm inte att även följa Tove i sitt maskande, och spana in vilken mask som hon tror mest på.

                
*Pressprov

3 svar

Lämna ett svar