Kat von D Beauty Everlasting Liquid Lipstick – Lolita

Äntligen har jag varit och spanat på allt som dykt upp från Kat von D BeautySephora. Sååå mycket fint att jag lätt hade kunnat bränna snuskigt mycket pengar, men jag hejdade mig (till nästa gång). Med mig hem hade jag därför bara en produkt, den jag varit mest nyfiken på – Everlasting Liquid Lipstick. Nyansen var ganska lätt att välja, även om jag vill ha alla, och valet föll på Lolita som beskrivs som chestnut rose. Den är verkligen sådär perfekt brun i tonen med röda inslag.

Formulan är krämig och torkar till en matt finish, vilket i detta fall inte betyder att den blir torr. Mina torra läppar kunde lika gärna ha fallit ihop men formulan är mjuk, trots sin matthet, och känns återfuktade. Wow till det, då jag älskar matt finish men oftast får välja bort det pga mina förutsättningar.

Färgen håller fruktansvärt bra, att det nästan är svårt att få bort när det är dags. Tänk därför på att ha bra makeup-remover som är lämpad för vattenresistent smink, då går det enklare.

Mitt betyg är bästa möjliga, även om jag kan tycka att 215 kr kan kännas saftigt men den är värd det och kommer därför köpa fler nyanser.

Stay tuned för dagens look, som dyker upp senare idag – då får ni se Lolita på läpparna.

3 svar

Lämna ett svar