L´Oréal Paris Merry Metals Holiday 2017

Något av det bästa med juletider är att det släpps limiterade kollektioner, inom det mesta i skönhetsväg. I majoritet skimrar eller glittrar dessa produkter på ett eller annat sätt, inuti eller utanpå. Eller både ock. L’Oréal Paris levererar mettaliska finishes och glow i årets limiterade sminkkollektion Merry Metals.

Kollektionen består både av klassiska favoriter men i nya limiterade nyanser samt helt nya produkter.


Lip Paint Metallic (129 kr) är högpigmenterade flytande läppstift med wandapplikator. Tre nyanser som glänser galet fint med olika metalliska finishes. Nyanserna är Pixie (ljusrosa), Cute but psycho (röd) och Lolita (guld).


Eye Paint (99 kr) är en flytande ögonskugga med wandapplikator och kommer i tre nyanser. Nyanserna är Rude Boy (guld), Diamonds (silver) och Man down (koppar). Jag saknar den guldiga utav dessa.


Super Liner (129 kr) kommer i två nya nyanser – guld och roséguld. Perfekt för dig som antingen vill ha något lite skimrigt vid ögonen eller för dig som vill gå bananas med fet vinge.


Glam Drops (159 kr) är glow på burk. En flytande formula som passar såväl ensam som highlighter eller varför inte blanda i ett par droppar i din foundation? Går att få väldigt skir genom att arbetas ut eller bygga upp i intensitet genom att dutta på önskat område.

I kollektionen ingår också mascaran Paradise Extatic. En produkt som släpptes under hösten och är enda som inte är limiterad. Eget inlägg om den kommer.

Här är alla produkter swatchade i samma ordning som de nämnts ovan. Försökt få så mycket reflektion som möjligt för att få med skimret, funkade sådär med läppisarna.

Det här är en underbar julkollektion enligt mig. Förpackningarna är tilltalande och känns helrätt till säsongen. Innehållet är också helt i min smak, Skatan kommer alltså go bananas. Glow Drops samt Lip Paint är direkta favoriter.

Vilken produkt vill du se i en sminkning? Eller kanske vilka?

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar