Mádara Superseed Radiant Energy

Jag testade Mádara för första gången för ett par månader sedan (inlägg här) och blev glatt överraskad. Lika glad blev jag över ett par nyheter som nyligen landade hemma hos mig. Jag som är tokig i oljor kastade mig direkt över Mádara Superseed Radiant Energy. Detta är en ekologisk torrolja för ansiktet som är lystergivande och innehåller nio ovanliga, ädla och torra oljor som ska resultera i ett ungdomligt glow.

Mádara Superseed Radiant Energy

Blåbär, hjortron och tranbärsolja i en synergi med vitaliserande verkan av björnbär, svart kummin och persiljefröolja. Här hittas också mjukgörande pumpa, gurkört och  jojobafröolja.

Förutom lyster ska denna olja också stärka hudens naturliga förnyelse och återuppbyggnad. Att den sedan också ska neutralisera yttre påverkan av huden så som av miljögifter och stress… ja, det här blir ju bara bättre och bättre. Passar den där glåmiga och trötta huden, som jag emellanåt kan skriva under på, och med avsaknad av spänst och begynnande ålderstecken så ska oljan också hjälpa.

Mádara Superseed Radiant Energy

Jag kan vara lite kinkig kring torroljor då de är just torra och nästan försvinner, men oj vad jag gillar denna. Ger mig en babylen hud och ett fint glow, och jag hoppas på att alla andra egenskaper kommer därefter. Och den doftar ljuuuuuvligt med citrustoner. Spännande nog har jag fått hem andra oljor för ansiktet från andra varumärken, så jag tror mig kunna se någon form av battle… Ja, så får det bli och Mádara sätter ribban högt. Väldigt högt.

Rek pris ligger på 519 kr vilket jag tycker är överkomligt då den är så mysig, och dryg. Finns på Åhlens citybutiker i Sthlm och Gbg, samt på ahlens.se.

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar