Make Up Store SS16 – beauty show


Häromdagen hade jag äran att få spana in kommande kollektioner från Make Up Store, under deras egna beauty show.

img_4607.jpgimg_4608.jpgVi välkomnades in i en futuristisk och foggy atmosfär vilket satte mig i stämning direkt (och ja, det sittdansades lite).

Love, Mono, Safari, Mystic, Prim, Enigma och Diamond är namnen på de kollektioner vi kommer se under kommande säsong. Självklart ska ni få en crash course i dessa, och se hur de tolkades på beautyshowen.

MUS SS16 LoveLove är sockersöt med rödrosiga kinder, skira läppar och naturlig bas. Mycket romantiskt.

img_4609.jpg
MUS SS16 Mono 02Mono är hårt, med svärtade ögon, dewy skin och naturliga läppar. Det andades futurism, kontrast och punk, i monokromt. Jag älskart!

MUS SS16 SafariSafari, med leoprintade förpackningar, slår ett slag för bronzer (som också är leomönstrad!) kontraterad med underbar highlight. Ögonen är jordigt sotade och läpparna skira.

MUS SS16 Mystic01Mystic är precis som den heter – mystisk. Vi fick se metalliska färger, och mycket fokus på skuggor, speciellt runt ögonen. Läpparna var mörkt målade och allt framhävdes toppen till highlightad bas.

MUS SS16 Prim02Prim är lekfull och retro a’la 60-tal, med flörtiga pasteller på ögonen – i turkost och rosa.

MUS SS16 EnigmaEnigma handlar om att vara sensuell och karismatisk. Det visades med fokus på ögon, i bronsiga toner och underbart mycket fräknar på modellerna.

MUS SS16 DiamondDiamond är bröllopskollektionen, med vita förpackningar försedda med glittriga stenar (ni får se framöver). Här handlar det om sofistikerad naturlig glöd, och att låta skönheten skina – som en diamant.

img_4605.jpgSammantaget är jag så sjukt inspirerad och kommer verkligen väva in mycket av detta i mina sminkningar. Jag är redan en sucker för metallic, bronsiga toner och mycket highlight så jag känner mig dock redan ganska hemma, men tar det gärna ett steg längre. Favoriterna? Mono, Enigma och Mystic står det helt klart Jannike på!

Framöver ska jag visa några av de pressprover som jag fick med hem från några av kollektionerna. Så, stay tuned. Och sist men inte minst – tack Make Up Store!

2 svar

Lämna ett svar