OM/ABOUT

Jannike Reinholdsson heter jag bakom denna skönhetsblogg. Bosatt i Stockholm och är härligt jämna 30 år. Har lagt min makeupartist-karriär på hyllan (för tillfället) men har hunnit jobba med både kända och mindre kända varumärken. Kan pricka av Eurovision Song Contest på CV:t samt reklamjobb som synts och publicerats i och utanför Sverige – nöjd!

Bloggen är en stor ventil för en av de största passionerna i mitt liv – skönhet! Min expertis ligger i sminket, men skriver lika gärna om hår, doft, kropps- och hudprodukter, och har under resans gång också lärt mig en del om ingredienser, hudtyper etc. Kunskaperna fylls på för både min och din skull, för det är så kul att kunna guida dig till rätt produkter!

Det blir många produkter, och det blir en salig blandning av budget och lyx, men ser mig själv som en person i mellanklassen. De där inköpen en inte behöver spara till i en evighet men ändå kan behöva tänkas över en eller tre gånger, och det är också de jag helst skriver om. Förutom produktfokus får du också ta del av dagens makeup samt läsa om andra skönhetsbloggrelaterade ting så som event och mässor.

Jag har bloggat sedan 2006 om både mode och livsstil. Det var först 2015 som denna blogg kom till och handlar renodlat om just skönhet, det jag kan bäst och är det bästa beslutet jag gjort!

Välkommen till min värld!

Önskar du sända mig produktprover eller bjuda in till event etc. Läs mer under Policy.
För jobbförfrågan, kontaka mig då på: kontakt@jannikereinholdsson.se


Welcome to my world of beauty. My name is Jannike Reinholdsson, living in Stockholm and I am a certified make-up artist blogging mostly about the things in beauty that I find attractive.

For business inquiries or if you want to send me products, please read my policy for further information.

Loading Likes...