Om

Jannike Reinholdsson heter jag bakom denna skönhetsblogg. Bosatt i Stockholm och är härligt jämna 30 år. Har lagt min makeupartist-karriär på hyllan (för tillfället) men har hunnit jobba med både kända och mindre kända varumärken. Kan pricka av Eurovision Song Contest på CV:t samt reklamjobb som synts och publicerats i och utanför Sverige – nöjd! Bloggat har jag gjort sedan 2006 och då främst om mode och livsstil. Under 2015 fick jannikereinholdsson.se liv och handlar renodlat om skönhet.

Min expertis ligger i sminket, men skriver lika gärna om hår, doft, kropps- och hudprodukter, och har under resans gång också lärt mig en del om ingredienser, hudtyper etc. Observera att jag inte är utbildad hudterapeut och skriver därför bara utifrån det jag läser eller testar mig till.

Det blir många produkter i både mitt liv och på bloggen, och det är en salig blandning av budget och lyx. Skulle jag placera mig själv i ett produktfack så skriver jag helst om de i mellanklassen, de där produkterna som man kan ha råd med men som ändå kommer märkas i plånboken. De där köpen som gärna kan behövas tänkas igenom en eller fem gånger. Låt mig hjälpa till att guida i djungeln!